Täyden palvelun
hautaustoimisto

Hautaustoimisto Nastolassa

Olemme osa perinteikästä Torin Wanhaa hautaustomistoa, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1995.

Torin Wanha hautaustoimisto auttaa omaisia kaikissa kuolemaan liittyvissä kysymyksissä. Surun hetkellä on tärkeää, että joku auttaa käytännön järjestelyissä. Omaisille helpoin tapa on aloittaa kuolemaan liittyvien asioiden hoitaminen hautaustoimistossa. Hautausjärjestelyjä voi ryhtyä tekemään jo ennen kuin kuolintodistus tai hautauslupa on valmis. Ammattitaitoinen hautaustoimisto kertoo mitä kaikkea kuoleman kohdatessa tulee huomioida ja auttaa suunnittelemaan hautajaiset ottaen huomioon sekä toiveet että budjetin.

Otamme omaisilta hoidettavaksi heidän toivomansa käytännön asiat ja opastamme kaikissa kuoleman jälkeen tarvittavissa toimissa. Näin omaisille jää hoidettavaksi mahdollisimman vähän järjestelyjä ja heillä on rauha surutyölle

Hautajaisten järjestelyt

 

Olemme koonneet kaikki hautaukseen liittyvät palvelut saman katon alle.
Palvelemme, neuvomme ja avustamme.

Muistotilaisuudet

 

Neuvomme asiakkaitamme, annamme vinkkejä ja teemme tarvittavat muistotilaisuuden varaukset. Myös yhteistyökumppanimme ovat apunanne.

Arkut ja uurnat

 

Hautaustoimistossamme voit tutustua laajaan arkku- ja uurnavalikoimaan. Huolehdimme myös vainajan pukemisesta, arkkuun laittamisesta sekä kuljettamisesta.

Kukat ja koristeet

 

Tarjoamme teille laajan valikoiman tyylikkäitä, ekologisia ja ainutlaatuisia vaihtoehtoja. Toimitamme valitsemanne kukkalaitteet suoraan hautajaisiin Päijät-Hämeen alueella.

Laki ja perunkirjoitukset

 

Palveluumme kuuluvat perunkirjoitukset, jäämistöositukset ja perinnönjaot sekä kuolinpesien veroneuvonta. Näissä asioissa kannattaa ottaa yhteyttä jo hyvissä ajoin.

Hautakivet

 

Kauttamme saat kauniit hautakivet ja muistomerkit suunnittelusta toteutukseen. Hautamuistomerkkinä voi olla esimerkiksi hautakivi, risti tai veistos.

Yhteydenotto

Toimisto avoinna arkisin ma-pe klo 9:00 – 16:00
Muuna aikana palvelemme puhelimitse
tai sopimuksen mukaan toimistolla tai kotikäynnillä  

Lahti keskusta:
Vapaudenkatu 2
15110 Lahti

Nastola:
rakokiventie 10
15550 Nastola

Lahti keskusta:
0440 77 11 22

Nastola:
0440 55 11 22

24/7 Palvelunumero:
0440 77 11 22