Palvelumme

Muisto-
tilaisuuden
järjestäminen

Muistotilaisuutta varten tehdään monesti paljon järjestelyjä ja varauksia. Autamme sinua sekä kokonaisuuden että yksittäisten asioiden järjestämisessä.

Muistotilaisuus

 

Muistotilaisuus järjestetään usein välittömästi siunaus-/saattohetken jälkeen. Selvitämme omaisten toiveesta esitettyjen toiveiden perusteella parhaiten soveltuvan muistotilaisuuspaikan tarjoiluehdotuksineen ja hoidamme tilaisuuden koristelut sekä ohjelman. Menukokonaisuuden voi suunnitella itse, tai sen voi valita valmiilta listalta. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme räätälöivät kuhunkin tilaisuuteen sopivan kokonaisuuden.

Muistotilaisuudessa muistellaan vainajaa ystävien ja sukulaisten kesken.  Muistotilaisuuden voi järjestää ravintolassa, hotellin kabinetissa, seurakunnan tiloissa, muussa juhlatilassa tai vainajan tai omaisen kodissa. Muistotilaisuuteen ei ole virallista kaavaa, se on vapaamuotoisempi kuin siunaustilaisuuden / saattohetken kulku. Tilaisuus järjestetään usein vainajan tyyliä ja toiveita kunnioittaen.

Usein muistotilaisuuden ohjelmassa on esimerkiksi vainajan ja yhteisten kokemusten muistelua. Puheiden pitämiselle on hyvä tarjota mahdollisuus. Muistotilaisuudessa voidaan lukea mahdolliset saapuneet adressit ja muut osanotot. Niiden lukija kannattaa sopia etukäteen. Tilaisuuteen voidaan laittaa myös muistopöytä, jossa on kynttilä, vainajan kuva ja kukkia. Muutakin vainajaan liittyvää voidaan laittaa esille muistotilaisuudessa. Tilaisuuteen voidaan kerätä valokuvakansio elämänkaaresta. Soittaa, laulaa kevyempää mielimusiikkia. Musiikki tuo mieleen muistoja, se luo tunnelmaa, juhlistaa ja tekee tilaisuudesta mieliinpainuvan. Neuvomme asiakkaitamme, annamme vinkkejä ja teemme tarvittavat muistotilaisuuden varaukset. Meillä on yhteistyökumppaneina pitopalveluita ja ravintoloita ja autamme teitä varausten ja tilaisuuden järjestämisessä.

 

Muistilista omaisille

Olemme koonneet tähän muistilistan, jota on helppo seurata ja hyödyntää vaikeinakin aikoina. 

Lataa tästä >

Hautakiviesite

Tervetuloa tutustumaan laajaan hautakivimallistoomme, josta löydät niin perinteisiä kuin moderneja muistomerkkimalleja.

Lataa tästä >

Arkut ja uurnat

Arkuissa ja uurnissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, vuosikymmenten kokemus  sekä suomalainen käsityö.

Lataa tästä >

Yhteydenotto

Toimisto avoinna arkisin ma-pe klo 9:00 – 16:00
Muuna aikana palvelemme puhelimitse
tai sopimuksen mukaan toimistolla tai kotikäynnillä  

Lahti keskusta:
Vapaudenkatu 2
15110 Lahti

Nastola:
rakokiventie 10
15550 Nastola

Lahti keskusta:
0440 77 11 22

Nastola:
0440 55 11 22

24/7 Palvelunumero:
0440 77 11 22